Vrijgevige Akshay Kumar

Onlangs heeft Bollywood acteur Akshay Kumar het dorp Tulail in een district van Jammu en Kashmir bezocht. Hij doneerde een bedrag van maar liefst 1 crore rupees aan een lokale school. Uit dankbaarheid zal de school vernoemd worden naar de vader van de ster, Hari Om.

Naast de donatie heeft Akshay ook een bezoek gebracht aan de Border Security Force die vlakbij het dorp de grenzen bewaakt. Op Twitter meldt Akshay Kumar dat hij een gedenkwaardige dag heeft doorgebracht met de echte “heroes” die dag en nacht hun leven wagen voor de veiligheid van de mensen in de regio.

De acteur betuigde ook respect aan de jonge mannen die hun leven lieten voor het vaderland door een krans bij een oorlogsmonument te leggen. Het officiĆ«le Instagram account van de Border Security Force deelde foto’s van deze ceremonie.

Ondertussen is Akshay ook druk met verschillende nieuwe projecten. Zo zijn de opnames van zijn nieuwe film “Ram Setu” met Jacqueline Fernandez en Nushrratt Bharuccha zo goed als af. Deze film wordt geregisseerd door Abhishek Sharma. Andere projecten waar de veelzijdige acteur mee bezig is of aan zal gaan werken zijn de films “Housefull 5”, “Bachchan Pandey”, “Atrangi Re”, “Bell Bottom” en “Sooryavanshi”.

Bron: timesofindia.indiatimes.com