Vrienden met de buren

Waar Sunny Deol totaal geen moeite mee heeft zijn er genoeg andere acteurs die het gewoon niet willen. Zo hebben Akshay Kumar en John Abraham verschillende malen geweigerd om anti-Pakistan slogans uit te spreken in hun films. Zo zijn er genoeg Indiase Patriot-films waar van de acteurs wordt geƫist om iets negatiefs over Pakistan te zeggen. John en Akshay hebben dit niet geaccepteerd.

Akshay heeft vroeger een film opgenomen genaamd “Ab tumhare hawale watan sathiyo” . Hier werd hij door de regisseur verschillende malen gevraagd om een anti-Pakistan dialoog uit te spreken. De acteur weigerde pertinent. Tevens heeft hij aangegeven dat hij zou stoppen met de film als al deze dialogen niet uit de script werden geschrapt.

Ook John wil niks zeggen dat zijn Pakistaanse fans kan kwetsen. In de film “Dhan Dhana Dhan Goal” moest hij een negatieve uitlating doen over de Pakistaanse cricketteam. Hier had de acteur geen zin in.

De beide acteurs zijn van mening dat zij hun fans en hun buurland niet willen kwetsen. Dit is opmerkelijk vanwege het feit dat de vrouw van Akshay Kumar, Twinkle Khanna, duidelijk heeft aangegeven dat zij niet erg gecharmeerd is van Pakistan. Wij van Bollywood en zo …zijn erg benieuwd hoe Akshay dit meningsverschilletje oplost mijn zijn wederhelft.

Bron: www.masala.com