“Shameless ppl” Alia en Ranbir

Bollywood koppel Alia Bhatt en Ranbir Kapoor krijgen het zwaar te verduren op social media. De tortelduifjes zijn afgelopen maandag gespot op het vliegveld van Mumbai terwijl ze op weg waren naar een vakantie op de Malediven. Veel fans hebben na het zien van de foto’s hun afschuw laten blijken op social media.

Een verontwaardige fan verwijt het koppel een gebrek aan verantwoordelijkheid: “Terwijl het aantal gevallen van Covid-19 toeneemt in India geven mensen zoals Alia Bhatt en Ranbir Kapoor de “gewone” man de schuld van de toenemende aantal positieve coronagevallen. Zij gaan zelf naar de Malediven en van daaruit preken zij dat de rest maar thuis moet blijven om de pandemie tegen te gaan!”

Niet alleen fans, maar ook enkele celebrities hebben, hetzij indirect en in een wat mildere vorm, gesproken over het voorval en geven aan dat het niet verstandig is om juist nu het land te verlaten. Het is immers ook de taak van de beroemdheden om te laten zien dat zij ook zij aan zij staan met de “gewone” man en samen ten strijde trekken tegen het virus.

Op social media zijn de fans niet zo mild: “Shameless ppl” en “We zijn in een pandemie en mensen gaan dood, maar deze mensen hebben geen schaamte.” aldus een Instagram gebruiker.

Bron: www.bollywoodmantra.com