Salman’s vorstelijke salaris

Salman Khan is een superster in India. Er gaan verschillende verhalen rond over zijn salaris. Volgens de website Bollymoviereviewz.com verdient de beste man een gage van circa 100 crore Indian rupees oftewel circa 11 miljoen euro per film. Voor een reclameshoot van een dag verdient hij 3,5 crore. Dit is omgerekend 400.000 euro’s per dag.

Ondanks zijn astronomische salaris heeft de superster een hart van goud. Voor zijn laatste film, Pathan, waarin Shahrukh Khan de hoofdrol vertolkt heeft Salman een bedrag van 0,00 euro’s gekregen. Ondanks aandringen van de grootste baas van YRF Productions, Aditya Chopra, wilde Salman Khan geen geld.

Volgens insiders heeft dit te maken met het feit dat hij klaar staat voor zijn broeder en makker Shahrukh Khan. Salman heeft gezegd: “Shah Rukh is als een broer voor mij. Ik zou alles voor hem doen”. Verder heeft hij aan Aditya Chopra aangegeven dat zijn salaris toegevoegd kan worden aan het budget van de films Pathan en Tiger.

Een gulle gebaar van deze superster in deze slechte tijden. Bollywood heeft dit hard nodig om te herstellen van de grote verliezen van de pandemie.

Bron: www.masala.com