Ruzie: Kartik vs Karan Johar

Karan Johar’s productiehuis Dharma Productions is verwikkeld geraakt in een van de grootste publieke schandalen. Er schijnt een grote ruzie te zijn tussen Kartik Aaryan en Karan Johar. De acteur en de producer kregen een meningsverschil tijdens de opnames van de film Dostana 2. Kartik is op staande voet ontslagen. Karan gaat per direct op zoek naar een nieuwe acteur. Hierdoor heeft de film een fikse vertraging opgelopen. Dit tot grote ergernis van de producers.

Het is namelijk nooit voorgekomen dat een acteur na 20 opnamedagen is ontslagen. Alle promotiemateriaal is al afgedrukt. Er is 20 dagen gefilmd en gemonteerd. Nu moet alles teruggedraaid worden. Karan vindt dit schandalig en is helemaal klaar met Kartik Aaryan. Hij heeft onlangs Kartik uit zijn instagram gegooid. Tevens heeft Dharma Productions besloten om nooit meer met de acteur samen te werken.

Inmiddels is Karan Johar in gesprek met Rajkummar Rao en Vicky Kaushal om Kartik Aaryan te vervangen.

Karan Johar staat erom bekend om mooie en succesvolle films te maken. Hij is verantwoordelijk geweest voor vele succesvolle carrières van verschillende acteurs zoals Varun Dhawan, Alia Bhatt en John Abraham. Zal dit Kartik Aaryan duur komen te staan?