Rani Mukerji geeft advies

Rani Mukerji is al ruim 25 jaar een grote naam in Bollywood. De succesvolle actrice heeft vele films op haar naam staan. Voor de nieuwe generatie sterren geeft Rani alvast wat advies over hoe je succesvol kunt worden in Bollywood.

De veelzijdige actrice verteld dat succesvol worden in Bollywood echt niet makkelijk is. Het is een heel zwaar en moeilijk beroep. Acteurs en actrices staan constant onder hoge druk en moeten altijd de torenhoge verwachtigen van het publiek waar maken.

Rani legt verder uit dat achter alle glamour en glitter veel uren van harde werk schuil gaan. En dat gaat non-stop door, dag in, dag uit. Op het scherm ziet het er uiteindelijk allemaal heel mooi en glamoureus uit natuurlijk, maar dat is in de werkelijkheid dus heel anders.

Het advies van Rani is dan ook dat wanneer je echt bereid bent om kei- en keihard te willen werken en wanneer acteren ook echt je passie is, dat je alleen dan zou kunnen slagen. Wanneer alleen de glamour en fame jouw drijfveer is, dan zul je als actrice het niet gaan redden in Bollywood.

Wij van Bollywood en zo … zijn het helemaal eens met Rani!

Bron: www.dnaindia.com