Rakhi Sawant: “ik heb geen talent”

Rakhi Sawant heeft onlangs in een interview aangegeven dat zij niet geschikt is om een hoofdrol te spelen in een Bollywood film en dat ze daarom genoegen neemt met het spelen van de “item girl”. Ze is heel eerlijk hierin en geeft aan dat zij gewoonweg het talent niet heeft om een hoofdrol te vertolken. Aan de andere kant vind de reality ster het ook niet erg dat ze “slechts” een item girl is, want met met het werk verdient wel goed genoeg om haar gezin te onderhouden.

Bovendien is Rakhi apetrots dat zij via Bollywood haar een platform heeft gegeven zodat ze toch vaak in de spotlights te bewonderen is.

Rakhi Sawant maakte haar filmdebuut in “Agnichakra” en verscheen in verschillende dansnummers, waaronder “Mohabbat Hai Mirchi” en “Dekhta Hai Tu Kya”. Bovendien vertolkte Rakhi een aantal kleine rollen in onder andere de films “Masti” en “Mai Hoon Nai”. De item girl heeft ook deelgenomen aan een aantal realityshows.

Wij van Bollywood enzo… zijn het eens met de zelfreflectie van Rakhi die het inderdaad maar beter bij de dansnummers kan houden.

Bron: timesofindia.indiatimes.com