Rake klappen!

Amrita Rao en Esha Deol hebben samen gewerkt aan de film “Pyare Mohan” uit 2006. Nu komt het weleens vaker voor in Bollywood dat twee acteurs ruzie hebben en elkaar niet kunnen luchten. Toch zijn er enkele gevallen een tikkeltje erger dan normaal.

Zo is het geen publiek geheim meer dat Esha tijdens de opnames van bovenstaande film Amrita keiharde klappen heeft gegeven. Dit heeft zij gedaan in een vlaag van woede toen ze door Amrita publiekelijk voor schut werd gezet.

Tijdens een gesprek met Times of India gaf Esha Deol onlangs toe dat ze Amrita Rao op de sets van de film uit 2006 had geslagen. Ze zei: “Ja, ik heb Amrita geslagen. Op een dag tijdens de opnames heeft ze mij zwaar beledigd in het bijzijn van mijn regisseur en cameramannen. Om mijn zelfrespect en waardigheid te beschermen, sloeg ik haar in het heetste van de strijd. Ik heb er geen spijt van, ze verdiende het gewoon”.

Bollywood enzo…kijkt niet raar op van deze catfight. Er schijnen meerdere actrices te zijn die niet met elkaar door een deur kunnen.