Mumbai Saga nu al ONLINE

Het is balen voor de producers en distribiteurs van de gloednieuwe film Mumbai Saga. Deze film is op vrijdag 19 maart in première gegaan in alle grote bioscopen in India. Een paar uur na de release stond Mumbai Saga al online. Dit tot grote ergernis van de filmmakers.

De film met hoofdrolspelers, John Abraham en Emraan Hashmi, is positief ontvangen door het publiek. Naast deze sterren zijn de volgende acteurs ook een onderdeel van de cast: Suniel Shetty, Kajal Aggarwal, Rohit Roy, Mahesh Manjrekar, Prateik Babbar, Samir Soni, Amole Gupte en Gulshan Grover.

De hele cast is gefrustreerd vanwege het feit dat de film nu al online staat in HD-kwaliteit op de piratenwebsite Tamilrockers. Dit is een tweede tegenvaller voor de makers. Zij moesten namelijk eerst wachten met de release vanwege corona en nu komt dit weer erbij.

De film is geregisseerd door Sanjay Gupta en geproduceerd door T-series. De film speelt zich af in de jaren 80 en 90, in de stad Mumbai. In deze periode werden veel fabrieken gesloten om winkelcentra en hoge gebouwen te bouwen. Dit zorgde voor heel wat frustratie in de maatschappij.

Vanwege onze principes plaatsen wij hier geen link naar de site waar deze film illegaal online gekeken kan worden. Hieronder zie je wel een link naar de trailer van deze actiefilm. Het ziet er veelbelovend uit.

Bollywood en zo….hoopt dat de makers geen grote geldbedragen hebben verloren doordat deze film nu online staat. Iedereen heeft het recht om een boterham te verdienen.

Bron: www.spotboye.com