Kangna is boos!

Het is weer raak. Kangna Ranaut is weer een twitteroorlog gestart. Ze heeft het deze keer aan de stok gekregen met een politicus, Sukhdev Panse. Deze meneer heeft haar uitgemaakt voor “naachne gaane wali (item girl)” oftewel een huppeltrutje. Dit is bij Kangna in haar verkeerde keelgat geschoten. Ze is razend.

Kangna Ranaut heeft keihard uitgehaald via Twitter door Sukhdev uit te maken voor een domme sukkel. Zij heeft het volgende geschreven: “Wie deze domme sukkel ook is, weet hij wel wie ik ben? Ik ben geen Deepika Padukone of Alia Bhatt. Ik ben de enige in Bollywood die geweigerd heeft om itemsongs te doen of te spelen tegenover grote namen als de Khan’s of een Kumar. Hierdoor heb ik heel Bollywood tegen mij gekregen. Ik ben een vrouw van Rajput afkomst. Ik schud mijn kont niet voor de camera. Ik breek botten.”

Duidelijke statement van Kangna. Laatst lag ze ook al in de clinch met superster Rihanna. Rihanna had getweet over een recente protest van de boeren tegen de Indiase overheid. Dit tot grote irritatie van Kangna.

Bron: www.hindustantimes.com