Hrithik Roshan een huilebak?

Hrithik Roshan is tegenwoordig een van de meest geliefde acteurs van Bollywood. Zijn populariteit kent geen grenzen en zijn enorme fan base bewijst dit! Maar wat vele fans misschien niet weten, is dat Hrithik Roshan in de beginperiode van zijn roem geen raad wist met deze immense populariteit.

Onlangs vertelde de vader van Hrithik, Rakesh Roshan, in een interview dat hij zoonlief een keer huilend in zijn kamer zag. Papa Roshan vroeg aan Hrithik wat er aan de hand was, waarop Hrithik antwoordde dat hij niet goed om kon gaan met zijn net verkregen status van celebrity. Hrithik Roshan werd namelijk een grote ster na de film “Kaho Na Pyaar hai”. Door deze nieuwe status wilden zoveel mensen Hrithik van dichtbij meemaken, dat hij haast geen mogelijkheid meer had om verder te werken aan zijn acteertalent; hij wilde namelijk nog zoveel leren.

Papa Roshan adviseerde Hrithik vervolgens om alle facetten van Bollywood maar gewoon te accepteren en voor lief te nemen in plaats van er over te peinzen. Sindsdien ziet zoonlief alle moeilijke aspecten van het beroemd zijn juist als een uitdaging. Hrithik Roshan heeft inmiddels geleerd hoe hij ermee om moet gaan getuige zijn vele successen!

Bron: timesofindia.indiatimes.com