Govinda is boos

Govinda is boos en teleurgesteld. Hij is van mening dat hij 10 miljoen roepies is kwijtgeraakt. Dit waren de verliezen van zijn investeringen van de afgelopen tien jaren. Niemand heeft hem geholpen om zijn geflopte filmcarrière een stevige boost te geven.

Nadat Govinda zijn terugkeer maakte vanuit de politiek dacht hij met open armen te worden ontvangen door Bollywood. Het tegengestelde bleek echter waar te zijn. Niemand zat te wachten op deze acteur. Hij heeft op vele deuren geklopt en niemand deed open. Hij denkt dat er mensen in Bollywood zijn die hem bewust aan het boycotten zijn en dit is niet goed. Dit heeft hem 10 miljoen roepies gekost.

Govinda zegt: “In de laatste 14 – 15 jaar heb ik fors geïnvesteerd in Bollywood. Ik heb films gemaakt met een investering van 10 miljoen. Ik heb samenwerkingen, producten en distribiteurs gezocht. Niemand wilde samenwerken met mij. Mijn films werden niet gereleased in de bioscopen en ik werd tegengewerkt. Men wilde mijn carrière kapot maken. Dit is ze niet gelukt. “

Tevens heeft Govinda gesproken over David Dhawan. De regisseur met wie de acteur tientallen films heeft gedaan. Ook David heeft Govinda in de steek gelaten. Dit heeft de acteur erg geraakt.

Onze conclusie: achter de mierzoete liedjes en kleurige films zit een wrede en keiharde industrie.

Bron: www.hindustantimes.com