Geen naaktscenes voor Kareena!

Toen Kareena Kapoor de film Kambakkht Ishq uit 2009 promootte werd een wel heel controversi√ęle vraag gesteld aan haar. Een brutale verslaggeefster vroeg aan Kareena of zij ooit zou overwegen om een naaktsc√®ne te gaan doen?

Deze vraag werd gesteld omdat Kareena Kapoor in de film Kambakkht Ishq een bikini droeg die weinig aan de verbeelding overliet. Kareena Kapoor was not amused door deze vraag en waar normaal gesproken ieder ander de huid vol zou schelden, bleef Kareena Kapoor rustig en liep zij direct de ruimte uit waar het interview werd gehouden.

Een bron dicht bij Kareena Kapoor vertelde dat sommige actrices het niet erg vinden om de grenzen op te zoeken van wat wel mag en wat niet mag, maar daar valt een classy actrice als Kareena zeker niet onder! Volgens de bron zijn actrices die door willen breken eerder geneigd om letterlijk meer van hunzelf bloot te geven dan normaal en/of fatsoenlijk is. Maar actrices die het al lang gemaakt hebben doen daar niet aan en zeker niet aan actrice als Kareena Kapoor!

Bron: www.koimoi.com