Gaan Ranbir Kapoor en Alia Bhat eindelijk trouwen?

Ranbir Kapoor en Alia Bhat zijn een van de meest geliefde koppels in Bollywood. De laatste tijd doken er steeds vaker geruchten op dat de twee in het huwelijksbootje zouden gaan stappen, maar dat is er tot nu toe helaas nog niet van gekomen.

Maar nu er een video op social media is opgedoken waarin de moeder van Ranbir Kapoor samen met actrice Neetu Kapoor danspasjes aan het oefenen is met niemand minder dan Rajendra Singh, a.k.a, Masterji, lijkt een huwelijk dichterbij te zijn dan ooit! Rajendra Singh staat namelijk bekend om het choregraferen van Bollywood-bruiloften!

Een bron dicht bij het paar vertelde echter dat Ranbir en Alia pas gaan trouwen nadat hun film Brahmastra in de bioscopen te zien zal zijn. De reden hiervoor is dat een koppel die aan het daten is nu eenmaal “hotter” is dan een getrouwd stel en dat zorgt alleen maar voor meer publiciteit voor de film Brahmastra.

Het is voor ons dus nog even wachten voordat het koppel elkaar eeuwige trouw beloofd, dus houd Bollywood Enzo… in de gaten voor de updates!

Bron: www.bollywoodlife.com