Fittie op de set tussen Ranbir en Anuskha?

Ranbir Kapoor en Anushka Sharma hebben op de filmset van “Ae Dil Hai Mushkil” een hevige woordenwisseling gehad met elkaar. De ruzie ging over een hilarische scene uit de film, waarbij Ranbir hevig aan het uithuilen is bij Anushka, omdat zijn vriendin vreemd is gegaan. Anushka vindt de reactie van Ranbir ietswat overdreven en in plaats van hem te troosten, raakt Anushka geirriteerd en slaat zij niet een, niet twee, maar drie keer vrij hard in het gezicht van Ranbir!

Natuurlijk hoorden deze klappen bij de scene, maar dat Anushka zo hard zou slaan stond niet echt in het script! Ranbir was not amused en verliet boos de set!

In een Behind The Scenes video komen we er verder achter Ranbir Anushka flink heeft berispt door te zeggen dat er een limiet is aan hoe serieus iemand moet acteren en dat dit geen grap is! Zichtbaar geirriteerd vraagt Anushka aan Ranbir of zij dit express zou hebben gedaan? Nadat duidelijk is dat Ranbir dit toch echt te ver vindt gaan, biedt Anushka haar welgemeende excuses aan.

Bekijk het Behind The Scenes fragment hieronder:

Inmiddels is de fittie bijgelegd en zijn Ranbir en Anushka weer even goede vrienden als altijd.

Bron: www.bollywoodlife.com