Erg oneerlijk

Er gaan steeds meer geruchten rond. Het gaat niet goed met Kartik Aaryan. Sinds hij is ontslagen door Karan Johar uit de film “Dostana 2” lijkt het alleen maar neerwaarts te gaan met zijn carriere. Zo schijnt hij ook uit de films als “Goodbye Freddie” van Red Chillies Entertainment en een naamloze film van Aanand L. Rai te zijn gegooid. Dit is natuurlijk niet leuk.

Filmmaker, Anubhav Sinha, hierover zijn mening uitgesproken. Hij is een van de weinige mensen uit Bollywood die is opgekomen voor Kartik. Volgens Sinha komt het erg vaak voor dat producers acteurs ontslaan maar ook dat acteurs weglopen uit een bepaald project. Dit komt veelvuldig voor. Ze hebben echter onderling een afspraak dat zij dit niet gaan uitlekken naar de pers. Dit is nu wel gebeurd. Er is hier sprake van een lastercampagne. Sinha heeft aangegeven dat dit echt oneerlijk is voor Kartik.

Dit geeft weer een bevestiging dat Bollywood niet openstaat voor buitenstaanders. Kartik is een van de populairste acteurs van generatie Y. Blijkbaar kunnen grote gevestige producers hier niet tegen.

Bollywood enzo..hoopt dat er snel een einde komt aan dit soort oneerlijke taferelen in de industrie.