Chhalaang

Chhalaang speelt zich af in Jhajjar, gelegen op het platteland van Haryana en volgt het verhaal van Mahinder Hooda (Rajkummar Rao), een dagdromer die bekend staat onder de naam Montu. In het dagelijks leven is Montu werkzaam als personal trainer op de plaatselijke school. Op deze school is ook Neelima (Nushrratt Bharuccha) werkzaam als lerares computerwetenschappen en op wie Montu een oogje heeft.

Op een dag komt Montu een andere personal trainer tegen, namelijk I M Singh (Mohd. Zeeshan Ayyub). Singh is een oude rot in het vak en barst van de ervaring en kennis. Montu kan alleen maar jaloers toezien hoe Singh zijn plaats wilt overnemen, omdat Singh er heilig van overtuigd is dat Montu helemaal geen toegevoegde waarde heeft. Montu laat zichzelf natuurlijk niet zo eenvoudig uit het veld slaan en in een laatste poging om zijn baan en liefdesleven te redden, daagt hij Singh uit voor een sportwedstrijd! Beide personal trainers zullen elk een eigen team gaan trainen en het tegen elkaar opnemen. Diegene die verliest, zal de school moeten verlaten.

Chhalaang heeft veel weg van een leuke feel good movie en meer hoef je er ook niet van te verwachten. De film kijkt lekker weg en dat komt door de eenvoud van het verhaal en de goede acteerprestaties van de hoofdrolspelers.