Anil Kapoor’s Mercedes Benz GLS

Sterren en dure auto’s gaan samen hand in hand. Iedereen weet dat vele sterren in Bollywood dure auto’s bezitten. Amitabh Bachchan heeft een Rolls Royce, Ajay Degan heeft onder andere een Porsche en Shahrukh Khan rijdt rond in een peperdure BMW. Laatst heeft Anil Kapoor een gloednieuwe Mercedes Benz GLS toegevoegd aan zijn wagenpark. Dit heeft hij gedaan door deze auto als cadeau te schenken aan zijn vrouw Sunita op haar verjaardag.

Op Instagram verklaart hij de liefde aan zijn vrouw en neemt uitgebreid de tijd om haar te feliciteren.

Anil schrijft: “Ik schrijf dit voor de liefde van mijn leven. Wij hebben samen een lange reis achter de boeg. Wij hebben samen kilometers afgelegd in 3e klas trein compartimenten, lokale bussen, riksha’s en taxi’s. Wij hebben samen economy tot first class gevlogen. Wij hebben in kleine goedkope hotels gebleven tot in grote luxe vijf sterrenhotels. Wij hebben dit samen gedaan met een glimlach op onze gezicht en veel liefde in ons hart. Dit zijn een van de vele redenen dat ik van je hou. Jij bent de reden van mijn geluk. Ik bof met zo een maatje en partner zoals jij. Van harte gefeliciteerd…ik hou van jou!”

Mercedes Benz heeft deze GLS vorig jaar op de Indiase markt gebracht. Deze auto kost 1 crore oftewel 10 miljoen Indiase Roepies. Dit is omgerekend circa 117.000 euro’s. Ach…..het mag wat kosten als je vrouw meer dan 36 jaar aan je zijde staat.

Bron: www.masala.com