Ananya & Ishaan

Cupido slaat weer toe. Er gaan geruchten rond dat Ananya Panday, dochter van Chunkey Panday, en Ishaan Khatter, het stiefbroertje van Shahid Kapoor, een relatie hebben met elkaar. Sinds kort verschijnen ze overal samen en zijn ze van elkaar niet weg te slaan.

Zo zijn ze op zondag, Valentijnsdag, samen gespot tijdens een lunchdate in een luxe restaurant in het wijkje Bandra in Mumbai. In plaats van de journalisten te ontwijken poseerden ze beiden lachend met mondkapje voor de camera’s. Ishaan week geen seconde van de zijde van Ananya. Zij leek dit wel te waarderen.

Ananaya en Ishaan zijn vaker samen voor de paparazzi verschenen. Zo waren ze samen tijdens het feestje van afgelopen zaterdag bij Karan Johar thuis. Tevens zijn zij onlangs ook samen naar de Malediven gevlogen.

De geruchten van hun relatie deden de ronde toen zij samen verschenen tijdens het kerstmisfeestje van Katrina Kaif. Daarna waren ze ook samen op het fuifje van Siddhant Chaturvedi.

Boze tongen beweren dat er helemaal geen sprake is van een relatie maar dat het hier om een promotiestunt gaat voor een nieuwe film van Ishaan en Ananya.

Bron: www.hindustantimes.com