Aishwarya weigerde rol in film met Brad Pitt

Wist je dat Aishwarya Rai gevraagd is om een rol te spelen in de Hollywood film Troy? Mevrouw Bachchan zou de rol van Briseis spelen en samen gaan werken met niemand minder dan Brad Pitt! Aishwarya heeft echter bedankt voor de rol en wel om de volgende redenen.

Aan de website indianexpress.com gaf Aishwarya aan dat ze op het moment dat zij gevraagd werd voor de rol in Troy, zij zichzelf al had gecommit aan andere projecten in Bollywood. Daarnaast kreeg zij te horen dat de totale periode dat zij werkzaam zou zijn aan het project minstens 6 tot 9 maanden kon duren. Dit vond Aishwarya vrij lang. Het leek voor haar alsof zij op dat moment alleen maar beschikbaar moest zijn voor Troy en zich dus niet meer kon inzetten voor andere Bollywood projecten.

Zelf vond de actrice het een eer dat zij gevraagd werd voor een rol in een dergelijke grote Hollywood productie. Troy zou overigens niet de eerste Hollywood film geweest zijn voor de beeldschone actrice, want ze speelde eerder al in de film Bride And Prejudice. Later zou Aishwarya ook nog rollen vertolken in The Mistress of Spices (2005), The Last Legion (2007) en The Pink Panther 2 (2009).

Brad Pitt vond het jammer dat hij geen kans heeft gehad om samen te werken met Aishwarya: “als ik de kans zou krijgen, dan zou ik graag met Aishwarya Rai Bachchan willen werken, omdat ze een veelzijdige actrice is. Ze is een van de meest populaire actrices van Bollywood, die in het westen grote bekendheid heeft gekregen vanwege haar stijl, schoonheid en acteerwerk. Ik denk dat we een kans hebben gemist om samen voor Troy te worden gecast.”

Wij van Bollywood en zo… zijn het helemaal eens met Brad Pitt, een gemiste kans voor Hollywood!

Bron: www.indianexpress.com