1 jaar verder

Op 30 april is het alweer een jaar geleden dat Rishi Kapoor heen is gegaan. Zijn dood heeft een diepe impact achtergelaten bij zijn nabestaanden en vrienden. Zo wordt hij op social media door verschillende grootheden uit Bollywood herdacht.

Zijn naaste vrienden, Rakesh Roshan, Shakti Kapoor en Prem Chopra hebben allen hun herinneringen gedeeld.

Rakesh Roshan: “Ik heb hele goed herinneringen aan Rishi Kapoor. We spraken elkaar elke dag over de telefoon. Wij hadden echt een klik. Hij was net als mij. Als hem iets niet beviel dan zei hij het recht in je gezicht. Onze vrouwen konden het ook heel goed met elkaar vinden. Wij waren vrienden zonder wederzijdse belangen. Ik hoop dat mijn zoon Hrithik altijd bevriend zal blijven met zijn zoon Ranbir. Jammer dat Rishi er niet meer is”.

Shakti Kapoor: “Ik kan nog steeds niet geloven dat het alweer een jaar geleden is geleden. Ik kon het erg goed met hem vinden. Hij was net mijn oudere broer. Wij vierden samen onze verjaardagen en hielden ook wel van een glaasje alcohol. Ik ben niet iemand die erg snel lacht. Rishi kon altijd bij mij een glimlach op mijn gezicht toveren. Hij had een geweldig gevoel voor humor.”

Prem Chopra: “Rishi Kapoor is mijn aangetrouwde familie. Hij had een goed gevoel voor humor en een vlijmscherpe tong. Hij kon zo hard en direct zijn dan het af en toe irritaties opwekte. Zo was hij nou eenmaal. Jammer dat hij er niet meer is. Hij is veel te vroeg heen gegaan. Hij zal altijd in onze harten blijven voort leven.”

Bron: hindustantimes.com